Вести

Завршни концерт хора ОШ „Вук Караџић“

Дана 14.6.2022. године, пред пуном свечаном салом ОШ „Вук Караџић“, хор је одржао свој завршни, годишњи концерт са темом „Љубав је то“.
Концерт је био отвореног типа, па су публику чинили родитељи, баке и деке, наше колеге, ученици. 
    На репертоару су се нашле најлепше љубавне песме свих песника СФРЈ. Од песника: Аугуста Шеное, до Јована Јовановића Змаја , Алексе Шантића, Дубравке Нешовић и композитора: Станислав Биничког, Исидора Бајића , Дарка Краљића, Николе Грбића, Ивана Петровича Ларионовоа.
    Низале су се песме у хорском и солистичком извођењу: „Тихо ноћи“, „Болујем ја, болујеш ти“, „Ноћас нису сјале“, „Све птичице запјевале“, „Емина“, „Елено кјерко“, „Рибара старог кћи“, „Чамац на Тиси“,  „Каљинка“ и „Ово је Србија“.  Солисти хора : Алекса Петровић и Марјана Маринковић, као и перкусионисти: Јована Ђекић, Павле Обрадовић и Богдан Моравчевић, заједно са свим члановима били су награђени великим аплаузом, сузним очима и посебним дипломама за свој велики рад и труд, које им је уручио директор школе Драгослав Павловић. 
    Концерт је сликом забележила библиотекарка Душица Шобић, а снимком фото „Нера“ као и наш цењени колега из  партнерске школе ОШ „Лаза Лазаревић“ Светислав Предић. 
    Са надом и вером да ће наш ансамбл следеће школске године низати још лепше и захтевније музичке догађаје и да ће наша верна публика уживати у томе, настављамо са својим радом уз наставницу Снежану Ранковић Ђерић.
   Слике ће говорити више, а снимке ћемо после дигиталне обраде објавити на FB страници наше школе, као и  Youtube каналу, тако да ће у овом догађају моћи да уживају и они који су били спречени да дођу. 
   Уз велику захвалност публици, шаљемо вам велики поздрав од нашег ансамбла.
 

План школе

План школе

Пројекти

Читалићи
Партнерство за праведно и квалитетно образовање
Друга шанса